Телескопски аспиратори

DT620SX

DT620SX

Телескопски аспиратори

Капацитет на усисивање
460 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс

DT600SX

DT600SX

Телескопски аспиратори

Капацитет на усисивање
280 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот