Декоративни аспиратори

DD600SB

DD600SB

Декоративни аспиратори

Капацитет на усисивање
446 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Црно стакло

DD600SG

DD600SG

Декоративни аспиратори

Капацитет на усисивање
500 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс / Стакло
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот