Кујнски Аспиратори - Tesla

Само во сеќавање на домот, детството или посебни прилики, мирисите треба да останат постојано со нас. Во секојдневните ситуации, за нив ќе се погрижат аспираторите Тесла.

DB600MB

 • Ширина: 60 cm
 • Сила на мотор: 100 W
 • Сила на вовлекување: 200 m3/h
 • Ниво на бучава: 66 dB

DB600MW

 • Ширина: 60 cm
 • Сила на мотор: 100 W
 • Сила на вовлекување: 200 m3/h
 • Ниво на бучава: 66 dB

DB600MX

 • Ширина: 60 cm
 • Сила на мотор: 100 W
 • Сила на вовлекување: 200 m3/h
 • Ниво на бучава: 66 dB