Телескопски аспиратори - DT620SX За посвеж воздух во кујната

Телескопските аспиратори заштедуваат простор и го освежуваат изгледот и атмосферата во вашата кујна! Вие ги извлекувате нив - а тие ги извлекуваат сите непријатни мириси.

Висина 172
Длабочина 320/500
Ширина 600
Капацитет на усисивање 460 m3/h
Ширина (cm) 60
Боја Инокс
Број на мотори 2

ФИЛТЕРИ НА БАЗА НА ЈАГЛЕН

Со помош на филтер со јаглен, воздухот во вашата кујна ќе биде чист и свеж.

АЛУ ФИЛТЕРИ

Алуминиумските филтри во нашите аспиратори можат лесно да се мијат во машините за миење садови.

tesla info

МОЌЕН ДИЗАЈН НА МОТОР

Специјалниот дизајн на моторот овозможува енергетско ефикасно функционирање на аспираторот, како и многу помалку бучава. Изберете го вистинскиот волумен за вентилација, во зависност од големината на вашата кујна.

Технички спецификации

Капацитет на усисивање
460 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс
Број на мотори
2
Осветлување
1 x 5 W
Ниво на бучава (dB)
65

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот