Камински Аспиратори - Tesla

Кога храната зборува, секој разговор прекинува. Со каминските аспиратори, престануваат и несаканите мириси, дружењето добива вистински арома.

DC600MX

  • Ширина: 60cm
  • Сила на мотор: 65 W
  • Сила на вовлекување: 300 m3/h
  • Ниво на бучава: 54 dB