Кујнски аспиратори - DB600SB За магично готвење

Ефикасност, помалку бучава, изгледаат елегантно каде и да ги ставите: тие се вградени аспиратори на Tesla. Суптилни помагачи за секоја ваша магична вештина во готвење!

Висина 155
Длабочина 487
Ширина 568
Капацитет на усисивање 280 m3/h
Ширина (cm) 60
Боја Црна
Број на мотори 1

ФИЛТЕРИ НА БАЗА НА ЈАГЛЕН

Со помош на филтер со јаглен, воздухот во вашата кујна ќе биде чист и свеж.

АЛУ ФИЛТЕРИ

Алуминиумските филтри во нашите аспиратори можат лесно да се мијат во машините за миење садови.

МОЌЕН ДИЗАЈН НА МОТОР

Специјалниот дизајн на моторот овозможува енергетско ефикасно функционирање на аспираторот, како и многу помалку бучава. Изберете го вистинскиот волумен за вентилација, во зависност од големината на вашата кујна.

Технички спецификации

Капацитет на усисивање
280 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Црна
Број на мотори
1
Осветлување
1 x 5 W
Ниво на бучава (dB)
65

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот