Камински аспиратори - DC600SX Состојките остануваат во готвачот

Сигурните камински асприратори Тесла ќе се погрижат рецептот за неделниот ручек да остане во готвачот, наместо на облеката, завесите и мебелот.

Висина 605/935
Длабочина 450
Ширина 596
Капацитет на усисивање 400 m3/h
Ширина (cm) 60
Боја Инокс
Број на мотори 1

ФИЛТЕРИ НА БАЗА НА ЈАГЛЕН

Со помош на филтер со јаглен, воздухот во вашата кујна ќе биде чист и свеж.

АЛУ ФИЛТЕРИ

Алуминиумските филтри во нашите аспиратори можат лесно да се мијат во машините за миење садови.

МОЌЕН ДИЗАЈН НА МОТОР

Специјалниот дизајн на моторот овозможува енергетско ефикасно функционирање на аспираторот, како и многу помалку бучава. Изберете го вистинскиот волумен за вентилација, во зависност од големината на вашата кујна.

tesla info

Телескопскиот оџак

Благодарение на телескопскиот оџак, можете да користите различни модели на аспиратори во кујната - без оглед на висината на таванот во таа просторија. Може да се простира до висина што ви се допаѓа најдобро.

Технички спецификации

Капацитет на усисивање
400 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс
Број на мотори
1
Осветлување
1 x 1,5 W
Ниво на бучава (dB)
62

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот