Микробранови печки - MW2030MS Хедонизамот доаѓа во бранови

Брзо одмрзнување и експресно готвење, а потоа и бавно уживање со секој залак: Микробрановите печки на Тесла ќе станат важен дел од вашата дневна рутина.

Висина 259
Длабочина 356
Ширина 440
Капацитет 20 l
Боја Сребрена
Управување Механичко
Присуство на грил Не

BALANCED DEFROSTING

Whatever food you are defrosting, you can do it with a simple touch. Forget about still frozen or overcooked food coming out of the microwave.

Лесно за чистење

Нашите микробранови печки се лесни за чистење, апсорбираат влага, мириси и вкусови. Ниту едно од вашите нови јадења нема да мириса на претходното!

Технички спецификации

Капацитет
20 l
Боја
Сребрена
Управување
Механичко
Присуство на грил
Не
Одмрзнување
Да
Сила (W)
700
Ниво на сила
5
Авто мени
Не
Комбинирано готвење
Не
Тајмер
35'
Експрес готвење
Не
Програмирање на функции
Не
Сигурност од деца
Не

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот