Микробранови печки - MW2030MW Хедонизамот доаѓа во бранови

Брзо одмрзнување и експресно готвење, а потоа и бавно уживање со секој залак: Микробрановите печки на Тесла ќе станат важен дел од вашата дневна рутина.

Висина 259
Длабочина 356
Ширина 440
Капацитет 20 l
Боја Бела
Управување Механичко
Присуство на грил Не

Рамномерно одмрзнување

За совршени резултати, без оглед на храната што ќе ја одмрзнувате, само притиснете со прсти. Заборавете на храната замрзната во редина и со подгеани делови.

Лесно за чистење

Нашите микробранови печки се лесни за чистење, апсорбираат влага, мириси и вкусови. Ниту едно од вашите нови јадења нема да мириса на претходното!

Технички спецификации

Капацитет
20 l
Боја
Бела
Управување
Механичко
Присуство на грил
Не
Одмрзнување
Да
Сила (W)
700
Ниво на сила
5
Авто мени
Не
Комбинирано готвење
Не
Тајмер
35'
Експрес готвење
Не
Програмирање на функции
Не
Сигурност од деца
Не

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот