Микробранови печки - MW2060MW Хедонизамот доаѓа во бранови

Брзо одмрзнување и експресно готвење, а потоа и бавно уживање со секој залак: Микробрановите печки на Тесла ќе станат важен дел од вашата дневна рутина.

Висина 259
Длабочина 356
Ширина 440
Капацитет 20 l
Боја Бела
Управување Дигитално
Присуство на грил 1000

Рамномерно одмрзнување

За совршени резултати, без оглед на храната што ќе ја одмрзнувате, само притиснете со прсти. Заборавете на храната замрзната во редина и со подгеани делови.

Лесно за чистење

Нашите микробранови печки се лесни за чистење, апсорбираат влага, мириси и вкусови. Ниту едно од вашите нови јадења нема да мириса на претходното!

tesla info

Крцкава скара

Подгответе храна што е крцкава однадвор и сочна одвнатре! Новиот начин на подготовка на храна ќе ви отвори еден нов свет на вкусови.

Технички спецификации

Капацитет
20 l
Боја
Бела
Управување
Дигитално
Присуство на грил
1000
Одмрзнување
Да
Сила (W)
700
Ниво на сила
5
Авто мени
Не
Комбинирано готвење
Да
Тајмер
95'
Експрес готвење
Да
Програмирање на функции
Да
Сигурност од деца
Да

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот