Микробранови печки - MW2391MB Хедонизамот доаѓа во бранови

Брзо одмрзнување и експресно готвење, а потоа и бавно уживање со секој залак: Микробрановите печки на Тесла ќе станат важен дел од вашата дневна рутина.

Висина 293
Длабочина 383
Ширина 485
Капацитет 23 l
Боја Црна
Управување Дигитално
Присуство на грил 1000

Рамномерно одмрзнување

За совршени резултати, без оглед на храната што ќе ја одмрзнувате, само притиснете со прсти. Заборавете на храната замрзната во редина и со подгеани делови.

Лесно за чистење

Нашите микробранови печки се лесни за чистење, апсорбираат влага, мириси и вкусови. Ниту едно од вашите нови јадења нема да мириса на претходното!

tesla info

Крцкава скара

Подгответе храна што е крцкава однадвор и сочна одвнатре! Новиот начин на подготовка на храна ќе ви отвори еден нов свет на вкусови.

Однапред зададена функција и автоматско мени

Сè што треба да направите е да го изберете типот на храна и неговата тежина, а соодветната јачина на готвење и времето за готвење ќе бидат поставени автоматски. Ако често подготвувате оброк на одреден начин, ќе ви биде особено корисно да се сетите на параметрите што еднаш сте ги внеле.

Технички спецификации

Капацитет
23 l
Боја
Црна
Управување
Дигитално
Присуство на грил
1000
Одмрзнување
Да
Сила (W)
900
Ниво на сила
5
Авто мени
Да
Комбинирано готвење
Да
Тајмер
95'
Експрес готвење
Да
Програмирање на функции
Да
Сигурност од деца
Да

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот