Декоративни аспиратори - DD600SG Совршен за секој ентериер

Прилагодливи и ефикасни декоративни аспиратори кои се совршено прилагодени за секој ентериер, додека нивниот тивок режим на работа додава уште повеќе на удобноста на вашиот дом.

Висина 687/810
Длабочина 500
Ширина 600
Капацитет на усисивање 500 m3/h
Ширина (cm) 60
Боја Инокс / Стакло
Број на мотори 1

ФИЛТЕРИ НА БАЗА НА ЈАГЛЕН

Со помош на филтер со јаглен, воздухот во вашата кујна ќе биде чист и свеж.

АЛУ ФИЛТЕРИ

Алуминиумските филтри во нашите аспиратори можат лесно да се мијат во машините за миење садови.

МОЌЕН ДИЗАЈН НА МОТОР

Специјалниот дизајн на моторот овозможува енергетско ефикасно функционирање на аспираторот, како и многу помалку бучава. Изберете го вистинскиот волумен за вентилација, во зависност од големината на вашата кујна.

tesla info

Телескопскиот оџак

Благодарение на телескопскиот оџак, можете да користите различни модели на аспиратори во кујната - без оглед на висината на таванот во таа просторија. Може да се простира до висина што ви се допаѓа најдобро.

LED осветлување

Системот за LED осветлување, покрај тоа што изгледа естетски убаво и придонесува за посебна атмосфера, троши и помалку електрична енергија од стандардните системи за осветлување.

Технички спецификации

Капацитет на усисивање
500 m3/h
Ширина (cm)
60
Боја
Инокс / Стакло
Број на мотори
1
Осветлување
LED 1 x 1,5 W
Ниво на бучава (dB)
63

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот