Вградени рерни - BO600MB Ефикасност и елеганција

Едноставна употреба, елегантен дизајн и софистициран изглед ќе ја направат вашата вградена рерна Tesla незаменлив дел од какво било гастрономско задоволство!

Висина 600
Длабочина 550
Ширина 600
Капацитет 65 l
Боја Црна
Енергетска класа A
Тип Вентилаторски
tesla info

Лесно чистење

Внатрешноста на рерната е направена од едно парче, со невидливи споеви. Овој дизајн овозможува мазна површина и лесно чистење.

МОНТАЖНА ВРАТА

Секоја Тесла рерна има врата што може да се отстрани лесно, со што може да се направи лесен пристап до внатрешноста на рерната.

ДУПЛО СТАКО НА ВРАТАТА

Современите стакла ја рефлектираат топлината, со што надворешноста на рерната е безбедна за допир.

ЧИСТЕЊЕ СО ПАРЕА

Исчистете ја рерната стилски и брзо! Истурете две чаши вода во сад за печење и вклучете ја рерната половина час на 70 степени.

tesla info

ЈАКИ ШАРКИ

Шарките на вратите можат да издржат носивост до 22,5 килограми и да гарантираат стабилно отворање и затворање на вратата.

Технички спецификации

Капацитет
65 l
Боја
Црна
Енергетска класа
A
Тип
Вентилаторски
Управување
Механичко со тајмер
Број на функции
8
Опрема
1 решетка, 1 плех
Вкупна сила
2100 W
Останато
Систем за ладење на рерната; Автоматско исклучување; Водичи за помош; 5 позиции за решетки / плехови
Потрошувачка на ел. Еенргија по циклус - статичка/со вентилатор
0,99 kW / 0,87 kW

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот