Вградени рерни - BO800SX Ефикасност и елеганција

Едноставна употреба, елегантен дизајн и софистициран изглед ќе ја направат вашата вградена рерна Tesla незаменлив дел од какво било гастрономско задоволство!

Висина 600
Длабочина 550
Ширина 600
Капацитет 60 l
Боја Инокс
Енергетска класа A
Тип Турбо со грил
tesla info

Лесно чистење

Внатрешноста на рерната е направена од едно парче, со невидливи споеви. Овој дизајн овозможува мазна површина и лесно чистење.

МОНТАЖНА ВРАТА

Секоја Тесла рерна има врата што може да се отстрани лесно, со што може да се направи лесен пристап до внатрешноста на рерната.

ДУПЛО СТАКО НА ВРАТАТА

Современите стакла ја рефлектираат топлината, со што надворешноста на рерната е безбедна за допир.

tesla info

ЈАКИ ШАРКИ

Шарките на вратите можат да издржат носивост до 22,5 килограми и да гарантираат стабилно отворање и затворање на вратата.

tesla info

КОПЧЕ

Притиснете го копчето еднаш за да се појави, и кога повторно ќе го притиснете - рерната повторно ќе биде рамна и компактна.

Технички спецификации

Капацитет
60 l
Боја
Инокс
Енергетска класа
A
Тип
Турбо со грил
Управување
3 touch display/reminder
Број на функции
7
Опрема
1 решетка, 1 плех, 1 длабок плех
Вкупна сила
2300 W
Останато
Жичани водичи
Потрошувачка на ел. Еенргија по циклус - статичка/со вентилатор
0,76 kW / 0,75 kW

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот