Вградени рерни - BO900SX Ефикасност и елеганција

Едноставна употреба, елегантен дизајн и софистициран изглед ќе ја направат вашата вградена рерна Tesla незаменлив дел од какво било гастрономско задоволство!

Висина 600
Длабочина 550
Ширина 600
Капацитет 80 l
Боја Инокс
Енергетска класа A
Тип Mултифункционен
tesla info

Лесно чистење

Внатрешноста на рерната е направена од едно парче, со невидливи споеви. Овој дизајн овозможува мазна површина и лесно чистење.

МОНТАЖНА ВРАТА

Секоја Тесла рерна има врата што може да се отстрани лесно, со што може да се направи лесен пристап до внатрешноста на рерната.

ДУПЛО СТАКО НА ВРАТАТА

Современите стакла ја рефлектираат топлината, со што надворешноста на рерната е безбедна за допир.

ЧИСТЕЊЕ СО ПАРЕА

Исчистете ја рерната стилски и брзо! Истурете две чаши вода во сад за печење и вклучете ја рерната половина час на 70 степени.

tesla info

ЈАКИ ШАРКИ

Шарките на вратите можат да издржат носивост до 22,5 килограми и да гарантираат стабилно отворање и затворање на вратата.

tesla info

КОПЧЕ

Притиснете го копчето еднаш за да се појави, и кога повторно ќе го притиснете - рерната повторно ќе биде рамна и компактна.

3Д ФУНКЦИЈА

Оваа опција овозможува топлината да се распределува рамномерно, загревајќи ја рерната брзо.

tesla info

Интензитет на посилна и пониска скара

Благодарение на различната јачина на скарата, можете да ја чувате вашата храна на начин што ви одговара најдобро - енергетски ефикасно!

Технички спецификации

Капацитет
80 l
Боја
Инокс
Енергетска класа
A
Тип
Mултифункционен
Управување
6 touch display
Број на функции
8
Опрема
1 решетка, 1 плех, 1 длабок плех, Телескопска полица
Вкупна сила
2500 W
Останато
Жичани водичи; Чистење со пареа
Потрошувачка на ел. Еенргија по циклус - статичка/со вентилатор
0,85 kW / 0,84 kW

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот