Самостоечка машина за садови

WD660M

WD660M

Самостоечка машина за садови

Капацитет на перење
12
Број на програми
7
Енергетска класа
A++

WD430M

WD430M

Самостоечка машина за садови

Капацитет на перење
9
Број на програми
4
Енергетска класа
A++

WD460M

WD460M

Самостоечка машина за садови

Капацитет на перење
9
Број на програми
7
Енергетска класа
A++

WD660MX

WD660MX

Самостоечка машина за садови

Капацитет на перење
12
Број на програми
7
Енергетска класа
A++

WD660M

WD660M

Самостоечка машина за садови

Капацитет на перење
12
Број на програми
7
Енергетска класа
A++

WD630M

WD630M

Самостоечка машина за садови

Капацитет на перење
12
Број на програми
4
Енергетска класа
A+

WD460MX

WD460MX

Самостоечка машина за садови

Капацитет на перење
9
Број на програми
7
Енергетска класа
A++

WD460M

WD460M

Самостоечка машина за садови

Капацитет на перење
9
Број на програми
7
Енергетска класа
A++

WD430M

WD430M

Самостоечка машина за садови

Капацитет на перење
9
Број на програми
4
Енергетска класа
A++
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот