Самостоечки машини за миење на садови - WD660MX Валкани садови? Средено.

Ракувајте со сите ваши валкани јадења поефикасно! Самостоечките машини за миење садови „Тесла“ ветуваат одличен настап и лесно се вклопуваат во секое опкружување.

Висина 845
Длабочина 600
Ширина 598
Капацитет на перење 12
Број на програми 7
Енергетска класа A++
Ниво на бучава 49 dB

Програми

Седум различни програми за перење (Интензивни, нормални, еколошки, за стакло, 90 минути, брзи и натопувачки програми), со осум различни температури, обезбедуваат ефикасни решенија за сите видови на валкани садови.

Лесен за контрола

За да започнете со перење, сè што треба да направите е да изберете една од претходно дефинираните програми.

tesla info

Едноставно редење на садовите

Дизајнот на корпите и полиците е прилагоден на сите типови садови за готвење.

Вклоплив дизајн

Изгледот на машината за миење садови совршено се вклопува во различните кујнски ентериери.

Интензивно чистење

Интензитетот на водените млазници е специјално прилагоден за максимални перформанси, за потполно и целосно чисти садови.

tesla info

Тивка работа

Ќе заборавите дека вашата машина работи, бидејќи воопшто нема да ја слушнете - и садовите ќе бидат совршено измиени!

Интензивна програма

Се користи за силно извалкани садови како што се шерпи и тави за пржење.

tesla info

Програма за чаши

Се користи за малку извалкани чаши и керамички јадења.

tesla info

Брза програма

Се користи за малку извалкани садови на кои не треба сушење.

Половина полнење

Треба да се мие само мала количина садови? За да заштедите енергија, можете да ја користите само горната или единствената долна полица на машината.

Засилено сушење

Се користи за прибор за кои е потребно дополнително сушење. Оваа опција е компатибилна со програмата за Интензивна, Нормална, ЕКО, Куп и 90-минутна програма.

Технички спецификации

Капацитет на перење
12
Број на програми
7
Енергетска класа
A++
Ниво на бучава
49 dB
Одложено започнување
Да
Број на температура
8
Боја
Инокс
Половично полнење
Да
Димензии (cm)
59.8 x 60 x 84.5

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот