Вградена машина за садови

WDI660M

WDI660M

Вградена машина за садови

Капацитет на перење
12
Број на програми
4
Енергетска класа
A++

WDI460M

WDI460M

Вградена машина за садови

Капацитет на перење
9
Број на програми
4
Енергетска класа
A++
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот