Самостоечки машини за миење на садови - WD430M Валкани садови? Средено.

Ракувајте со сите ваши валкани јадења поефикасно! Самостоечките машини за миење садови „Тесла“ ветуваат одличен настап и лесно се вклопуваат во секое опкружување.

Висина 845
Длабочина 600
Ширина 448
Капацитет на перење 9
Број на програми 4
Енергетска класа A++
Ниво на бучава 49 dB

Лесен за контрола

За да започнете со перење, сè што треба да направите е да изберете една од претходно дефинираните програми.

tesla info

Едноставно редење на садовите

Дизајнот на корпите и полиците е прилагоден на сите типови садови за готвење.

Интензивно чистење

Интензитетот на водените млазници е специјално прилагоден за максимални перформанси, за потполно и целосно чисти садови.

tesla info

Тивка работа

Ќе заборавите дека вашата машина работи, бидејќи воопшто нема да ја слушнете - и садовите ќе бидат совршено измиени!

Интензивна програма

Се користи за силно извалкани садови како што се шерпи и тави за пржење.

tesla info

Брза програма

Се користи за малку извалкани садови на кои не треба сушење.

Половина полнење

Треба да се мие само мала количина садови? За да заштедите енергија, можете да ја користите само горната или единствената долна полица на машината.

ЕКО ПРОГРАМА

Стандардна програма погодна за нормално извалкани садови - тави, чаши или малку извалкани садови.

Технички спецификации

Капацитет на перење
9
Број на програми
4
Енергетска класа
A++
Ниво на бучава
49 dB
Одложено започнување
Не
Број на температура
6
Боја
Бела
Половично полнење
Да
Димензии (cm)
44.8 x 60 x 84.5

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот