Вградени машини за миење на садови - WDI660M Скриени вонземјани

Не мора да го гледате за да знаете дека работи. Вградената машина за миење садови заштедува простор и ви ја дава потребната помош што ви треба во кујната.

Висина 815
Длабочина 550
Ширина 598
Капацитет на перење 12
Број на програми 4
Енергетска класа A++
Ниво на бучава 49 dB

Лесен за контрола

За да започнете со перење, сè што треба да направите е да изберете една од претходно дефинираните програми.

tesla info

Едноставно редење на садовите

Дизајнот на корпите и полиците е прилагоден на сите типови садови за готвење.

Интензивно чистење

Интензитетот на водените млазници е специјално прилагоден за максимални перформанси, за потполно и целосно чисти садови.

tesla info

Тивка работа

Ќе заборавите дека вашата машина работи, бидејќи воопшто нема да ја слушнете - и садовите ќе бидат совршено измиени!

Интензивна програма

Се користи за силно извалкани садови како што се шерпи и тави за пржење.

tesla info

Брза програма

Се користи за малку извалкани садови на кои не треба сушење.

Половина полнење

Треба да се мие само мала количина садови? За да заштедите енергија, можете да ја користите само горната или единствената долна полица на машината.

tesla info

Одложен почеток

Дали знаевте дека почетокот на машината може да се одложи до 24 часа? Секој пат кога ќе се притисне соодветното копче, почетокот на миењето се одложува за еден час.

ЕКО ПРОГРАМА

Стандардна програма погодна за нормално извалкани садови - тави, чаши или малку извалкани садови.

Технички спецификации

Капацитет на перење
12
Број на програми
4
Енергетска класа
A++
Ниво на бучава
49 dB
Одложено започнување
Да
Број на температура
8
Боја
Сребрен управувачки панел
Половично полнење
Да
Димензии (cm)
59.8 x 55 x 81.5

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот