Самостоечки шпорети - CV5400SW Центар на семејниот оброк

Од детските сеќавања до вашите сопствени верзии на традиционални јадења: Самостоечките шпорети на Тесла ви помагаат во подготовките на оброците за сите генерации.

Висина 830
Длабочина 600
Ширина 500
Запремнина на рерна (l) 43 l
Енергетска класа A
Боја Бела
Рерна Tурбо со грил
tesla info

ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ НА РЕРНАТА

Внатрешноста на рерната е емајлирана и е направена од едно парче, со невидливи споеви. Овој дизајн овозможува мазна површина и лесно чистење.

ВРАТА ОД ЦВРСТО СТАКЛО

Вратата на рерната е изработена од цврсто стакло, без завртки.

МОНТАЖНА ВРАТА

Секоја Тесла рерна има врата што може да се отстрани лесно, со што може да се направи лесен пристап до внатрешноста на рерната.

МАКСИМАЛНА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Во споредба со слични производи, печките на Tesla A Energy Class трошат помалку електрична енергија, што резултира во почиста природна околина - но и пониски трошоци.

ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ

Мазната површина на стаклокерамичката плоча, високо-отпорна на гребење, го прави лесно чистењето на плочата и носи допир на елеганција во вашата кујна.

tesla info

Индикатори за топлина

Светлата на сигналот ќе ве предупредат дека одредени полиња се сè уште топли - не допирајте ги сè додека се запалени светлата.

Технички спецификации

Запремнина на рерна (l)
43 l
Енергетска класа
A
Боја
Бела
Рерна
Tурбо со грил
Плоча
Cтаклокерамички со 4 зони
Функции на рерна
Исклучено / Горен и долен грејач / Горен и долен грејач со вентилатор / Долен грејач, Грил / Грил со вентилатор
Карактеристики на плоча
Доле лево грејна зона - 1,7 KW - Ø 180 mm; Доле десно грејна зона - 1,2 KW - Ø 140 mm; Горе десно грејна зона - 1,7 KW - Ø 180 mm; Горе лево грејна зона - 1,2 KW - Ø 140 mm
Опрема
1 плех + 1 решетка; Кутија за одложување

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот