Самостоечки шпорети - CS6400SW Центар на семејниот оброк

Од детските сеќавања до вашите сопствени верзии на традиционални јадења: Самостоечките шпорети на Тесла ви помагаат во подготовките на оброците за сите генерации.

Висина 830
Длабочина 600
Ширина 600
Запремнина на рерна (l) 62 l
Енергетска класа A
Боја Бела
Рерна Cтатичка со грил
tesla info

ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ НА РЕРНАТА

Внатрешноста на рерната е емајлирана и е направена од едно парче, со невидливи споеви. Овој дизајн овозможува мазна површина и лесно чистење.

ВРАТА ОД ЦВРСТО СТАКЛО

Вратата на рерната е изработена од цврсто стакло, без завртки.

МОНТАЖНА ВРАТА

Секоја Тесла рерна има врата што може да се отстрани лесно, со што може да се направи лесен пристап до внатрешноста на рерната.

МАКСИМАЛНА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Во споредба со слични производи, печките на Tesla A Energy Class трошат помалку електрична енергија, што резултира во почиста природна околина - но и пониски трошоци.

МОЌНА РИНГЛА

Рингла, со ширина од 180 милиметри, со 1500 вати овозможува брзо и ефикасно готвење.

Технички спецификации

Запремнина на рерна (l)
62 l
Енергетска класа
A
Боја
Бела
Рерна
Cтатичка со грил
Плоча
4 рингли (2 експрес)
Функции на рерна
Исклучено / Горен грејач / Горен и долен грејач/ Долен грејач / Грил
Карактеристики на плоча
Доле лево рингла - 1 KW - Ø 145 mm; Доле десно рингла - 1,5 KW - Ø 180 mm; Горе десно ескпрес рингла - 1,5 KW - Ø 145 mm; Горе лево експрес рингла - 2 KW - Ø 185 mm
Опрема
1 плех + 1 решетка

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот