Робот правосмукалка - VCR600W Опуштете се, тој ќе направи сè

Оставете го чистењето со правосмукалка на оние кои се буквално програмирани да го прават тоа! Со Тесла робот правосмукалката имате само две задачи: вклучете ја и опуштете се.

Navigation Laser LDS + SLAM
Battery capacity (mAh) 5200
Suction Vacuum Pressure (Pa) 600/1200/
2500/3000
Модел VCR600W

Ласер ЛДС + СЛАМ навигација

Сензорот на уредот му помага да ја научи формата на куќата и локацијата на пречките, со цел да ги чисти собите една по една и лесно да управува во комплексна средина.

tesla info

Планирање на рута

Роботот ја калкулира најдобрата рута за најефикасно чистење: ги препознава пречките и лесно се води низ нив.

Непрекинато чистење

Во случај на прекин во чистењето (празна батерија или сл.), роботот се враќа на местото кадешто застанал и го продолжува чистењето од таму.

tesla info

Поставување забранета зона

Во случај да сакате некоја соба или специфична област да биде изоставена од чистењето, може да ја користите оваа опција да ги селектирате местата кадешто не сакате роботот да оди.

Закажано чистење

Дури и ако не сте дома, може да изберете време на чистење кое ви одговара, користејќи ја оваа опција за закажување на чистње и оставете го роботот да ја заврши работата.

tesla info

Моќно вшмукување

Моторот со високи перформанси константно генерира моќно вшмукување (до 3000 Pa) за ефикасно да ја отстрани нечистотијата од подовите.

Детекција на килим

Уредот може автоматски да го детектира килимот и да ја зголеми вшмукувачката моќ, прилагодувајќи се на различите материјали.

АПП автоматско сортирање

Роботот може автоматски да ги детектира собите во ќуката и да ги сортира независно, со што се олеснува чистењето на индивидуални соби.

Технички спецификации

Navigation
Laser LDS + SLAM
Battery capacity (mAh)
5200
Suction Vacuum Pressure (Pa)
600/1200/
2500/3000
Модел
VCR600W
Dust tank capacity (ml)
600
Filter
HEPA, Примарен филтер, Сунѓераст филтер
Power
50
Боја
Бела
Battery pack
14,4 V
Charging time (h)
4-5
Ниво на бучава (dB)
55/60/65/70
Power consumption (W)
50
Power plug
Euro
Power cord length for adaptor (cm)
150
Weight (kg)
3,3/5,8

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот