Кујнски ваги - KS100BL Вистинската количина на магија

Користете ги овие прекрасни Тесла кујнски ваги за да ја измерите вистинската количина на состојки што ви е потребна за секоја ваша авантура за печење и готвење.

Капацитет 5 KG
Боја Сина
Unit g/fl.oz/oz/ml/lb
Auto shut off Да
tesla info

5 различни единици

Едноставно притиснете го копчето UNIT за да ги префрлите режимите - може да ги измерите состојките во g/fl.oz/oz/ml/lb. Оваа Тесла кујнска вага може да ги мери сите видови храна или течност, за вашите дневни потреби или за печење и готвење.

tesla info

Tare функција

Со tare функцијата, сега е лесно да се измерат течности или мали количини состојки во садови. Прво ставете го садот, притиснете го копчето ON/TARE за да вагата да биде на нула, а потоа измерете ја целата количина.

Корисни функции

Овој Тесла уред има голем екран од кој лесно се чита, плус индикатори за слаба батерија и преоптоварување. Вагата исто така автоматски ќе се исклучи по 60 секунди неактивност, за да го продолжи животниот век на батеријата.

Лесно одржување

Платформата е забавна и шарена, но многу лесно се брише со влажна крпа. Уредот има и 4 стапала што не се лизгаат, за да се обезбеди стабилност при работата.

Технички спецификации

Капацитет
5 KG
Боја
Сина
Unit
g/fl.oz/oz/ml/lb
Auto shut off
Да
Модел
KS100B
Weight (kg)
400g
Dimensions (mm) (W x H x D)
145x18x200 mm

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот