Ζυγαριές κουζίνας - KS100BL Η σωστή ποσότητα μαγείας

Χρησιμοποίησε αυτές τις υπέροχες ζυγαριές κουζίνας Tesla για να μετρήσεις ακριβώς τη σωστή ποσότητα συστατικών που χρειάζεσαι σε κάθε σου μαγειρική απόπειρα.

Χωρητικότητα 5 KG
Χρώμα Μπλε
Μονάδα g/fl.oz/oz/ml/lb
Αυτόματη απενεργοποίηση Ναι
tesla info

5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

Απλώς πάτα το κουμπί UNIT για να αλλάξεις μονάδα μέτρησης υπολογίζοντας τα συστατικά σε g/fl.oz/oz/ml/lb. Αυτή η ζυγαριά κουζίνας Tesla μπορεί να μετρήσει κάθε είδος τροφίμων ή υγρών και να σε βοηθήσει στις καθημερινές σου ανάγκες ψησίματος και μαγειρέματος.

tesla info

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΟΥΣ

Με τη λειτουργία βάρους, είναι πλέον εύκολο να μετρήσεις υγρά ή μικρές ποσότητες συστατικών σε δοχεία. Τοποθέτησε πρώτα το δοχείο, πάτα το κουμπί ON/TARE για να μηδενίσεις τη ζυγαριά και μετά ζύγισε ολόκληρη τη ποσότητα.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Διαθέτει μεγάλη, ευανάγνωστη οθόνη, καθώς και ενδείξεις «χαμηλής μπαταρίας» και «υπερφόρτωσης». Η ζυγαριά θα απενεργοποιηθεί αυτόματα μετά από 60 δευτερόλεπτα αδράνειας, ώστε να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η πλατφόρμα είναι διασκεδαστική και πολύχρωμη, αλλά καθαρίζεται πολύ εύκολα με ένα υγρό πανί. Η συσκευή διαθέτει επίσης 4 αντιολισθητικά πόδια, για να εξασφαλίζεται σταθερότητα κατά τη λειτουργία.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χωρητικότητα
5 KG
Χρώμα
Μπλε
Μονάδα
g/fl.oz/oz/ml/lb
Αυτόματη απενεργοποίηση
Ναι
Μοντέλο
KS100B
Βάρος
400g
Διαστάσεις (mm) (Π×Β×Υ)
145x18x200 mm

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή