Телесни ваги - BS301WX Елеганција и прецизност

Тесла вагите за бања се дизајнирани да се вклопат во секој ентериер и создадени да обезбедат прецизни мерења - со додадени паметни опции кај одредени модели.

Капацитет 3 KG - 180 KG
Боја Бела - Инокс
Unit Kg/lb
Auto shut off Да
tesla info

Паметна вага

Користете ја апликацијата OKOK за да ја измерите вашата тежина и да пресметате БМИ, да добиете увид во вашите маснотии, В маснотии, вода, процент на мускулна и коскена маса и многу други параметри.

tesla info

Вежбајте заедно

Вагата може да зачува релевантни податоци и информации за 8 различни поединци.

Корисни карактеристики

Оваа Тесла вага има екран од којшто лесно се чита и автоматски се вклучува и исклучува, како и индикатори за слаба батерија и преоптоварување. Може да изберете помеѓу две мерни единици (lb/kg).

tesla info

Удобност и издржливост

Платформата од калено стакло од 6 mm на вагата обезбедува исклучителна издржливост и удобност. Овој Тесла уред може да се пофали и со функцијата за спречување на лизгање.

Елегантен дизајн

Тесла вагите се елегантно дизајнирани за да се вклопат во секаков домашен ентериер, со јасни линии и полиран изглед.

Технички спецификации

Капацитет
3 KG - 180 KG
Боја
Бела - Инокс
Unit
Kg/lb
Auto shut off
Да
Модел
BS301WX
Function
Може да ги зачува податоците на 8 лица (возраст, големина и пол), мери БМИ/ масти/ В - масти/ вода/ мускули/ коски/ калории
Smart App
app: OKOK International
Weight (kg)
1.3kg
Dimensions (mm) (W x H x D)
23x300x300 mm

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот