AIR6 Иновативна технологија, чист воздух

Прочистувачот на воздухот Tesla AIR6 користи многу паметни функции за да ви помогне да одржувате чист и свеж воздух во секоја просторија.Кажете и збогум на прашината и поленот!

Висина 570
Длабочина 250
Ширина 385
Паметна опција Wi Fi Да
Процент на филтрација 99.5%
Квадратура за која е предвиден 36㎡
Волумен на прочистен воздух (CADR) 300m³/h
tesla info

ЧИСТ ВОЗДУХ, ПОДОБАР ЖИВОТ

Вдишете чистота, издишете со олеснување. Прочистувачот на воздухот Tesla AIR6 има работен опсег до 36 м2, што го прави воздухот што го дишете совршено свеж и чист. Веднаш штом вашите најблиски ќе влезат во собата - тие ќе ја почувствуваат разликата.

ВОЗДУХ ВО КОЈ МОЖЕ ДА ВЕРУВАТЕ

Квалитетот на воздухот повеќе не е ваша грижа. Благодарение на интегрираните сензори за квалитет на воздухот на Тесла, сега можете да го следите моменталното загадување на ЛЕД-иконите што ја менуваат бојата според вредностите на светски познатиот индекс за квалитет на воздухот (AQI).

ЕДНОСТАВНО, ПАМЕТНО, ЕЛЕГАНТНО

Прочистувачот на воздухот Tesla AIR6 е место каде што се среќаваат технологијата и паметниот дизајн. Неговите високи перформанси може да се докажат: само погледнете ги вредностите CADR (Стапка на испорака на чист воздух). Се прашувате колку прочистен воздух произведува и колку брзо? Тоа е околу 300м2 на час.

tesla info

ЧИСТА ТЕХНОЛОГИЈА ВО ВАША РАЦЕ

Сè што ви треба е Wi-Fi - и ќе можете да дишете. Буквално. Вклучете го прочистувачот на воздухот од каде било и во кое било време, користејќи ја паметната апликација.

ГРИЖА ЗА ВОЗДУХОТ Е ГРИЖА ЗА ЗДРАВЈЕТО

Дали воздухот што го дишете е премногу сув? Навлажнете го и избегнете сув воздух, што предизвикува многу иритации и респираторни проблеми. Одржување на пријатно ниво на влажност или дишење на свеж воздух? Не мора да изберете - со опцијата за навлажнување што ја нуди прочистувачот на воздухот Tesla AIR6, сега можете да ги имате и двете.

ЧУВСТВУВАЈТЕ ги РЕЗУЛТАТИ

Прочистувачот на воздухот Tesla AIR6 е дизајниран со вашето здравје на ум. ХЕПА филтерот со активен јаглен ги отстранува загадувачите на воздухот и бактериите. Со различни опции за филтрирање, прочистувачот на воздухот Тесла ви помага да ја елиминирате ситната прашина, микробите, поленот и другите честички што не ги сакате во вашата близина.

tesla info

СВЕЖ ВОЗДУХ ВО МЕСЕЦОТ

Збогум прашина, полен и благи спори! Филтрите за прочистување на воздухот Тесла се исклучително ефикасни и трајно ги заробуваат загадувачките честички, осигурувајќи се дека и вие и оние што ги сакате, поминувате време во поздрава околина. За да се одржат оптималните перформанси, се препорачува филтерот да се менува приближно на секои шест месеци. Не грижете се: индикаторот за замена на филтерот е тука за да ве потсети кога е време. Во меѓувреме - дишете безгрижно.

Технички спецификации

Паметна опција Wi Fi
Да
Процент на филтрација
99.5%
Квадратура за која е предвиден
36㎡
Волумен на прочистен воздух (CADR)
300m³/h
Навлажнувач на воздух
Да
Тип на филтер
ХЕПА + активен јаглерод
Препорачан век на траење на филтерот
6 месеци
Тајмер
Да
Автоматски режим
Да
Индикација за замена на филтерот
Да
Јонизатор
Да

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот