Prečišćivači vazduha Serija 6 Inovativna tehnologija za čistiji vazduh

Tesla AIR6 prečišćivač vazduha koristi mnoštvo pametnih funkcija kako bi vam olakšao brigu o čistijem vazduhu. Recite zbogom prašini i polenu!

Visina 570
Dubina 250
Širina 385
Wi Fi smart opcija Da
Procenat filtracije 99.5%
Kvadratura za koju je predviđen 36㎡
Količina prečišćenog vazduha (CADR) 300m³/h
tesla info

ČIST VAZDUH, BOLJI ŽIVOT

Udahnite čistoću, izdahnite sa olakšanjem. Tesla prečišćivač vazduha AIR6 ima radni domet i do 36 m2, čineći da vazduh koji udišete bude savršeno svjež i čist. Čim vaši najmiliji uđu u prostoriju – osjetit će razliku.

VAZDUH KOJEM MOŽETE VJEROVATI

Kvalitet vazduha više nije vaša briga. Zahvaljujući Teslinim integrisanim senzorima za kvalitet vazduha, sada možete da pratite trenutno zagađenje na LED ikonama koje mijenjaju boju u skladu sa vrijednostima svjetski priznatog indeksa kvaliteta vazduha (AQI).

JEDNOSTAVAN, PAMETAN, ELEGANTAN

Tesla prečišćivač vazduha AIR6 je mjesto na kojem se susreću tehnologija i pametni dizajn. Njegove visoke performanse mogu se dokazati: samo pogledajte CADR (Clean Air Delivery Rate) vrijednosti. Pitate se koliko pročišćenog vazduha proizvodi i koliko brzo? Riječ je o 300m³ na sat.

tesla info

ČISTA TEHNOLOGIJA NA DOHVAT RUKE

Sve što vam je potrebno je Wi-Fi – i moći ćete da udahnete. Bukvalno. Uključite prečišćivač vazduha sa bilo kojeg mjesta i bilo kada, pomoću pametne aplikacije.

BRIGA O VAZDUHU JE BRIGA O ZDRAVLJU

Da li je vazduh koji udišete isuviše suh? Ovlažite ga i izbjegnite suhoću vazduha koja uzrokuje mnoge iritacije i respiratorne probleme. Održavanje prijatnog nivoa vlažnosti ili udisanje svježeg vazduha? Ne morate da birate – sa opcijom ovlaživanja koju nudi Tesla prečišćivač vazduha AIR6, sada možete imati oboje.

OSJETITE REZULTATE

Tesla prečišćivač vazduha AIR6 dizajniran je sa vašim zdravljem na umu. HEPA filter sa aktivnim ugljem uklanja zagađivače vazduha i bakterije. Pomoću različitih opcija filtriranja, Tesla prečišćivač vazduha pomaže vam da eliminišete sitnu prašinu, mikrobe, polen i druge čestice koje ne želite u svojoj blizini.

tesla info

SVJEŽ VAZDUH MJESECIMA

Recite zbogom prašini, polenu i blagim sporama! Filteri Tesla prečišćivača vazduha izuzetno su efikasni i trajno zarobljavaju zagađujuće čestice, vodeći računa da i vi i oni koje volite provodite vrijeme u zdravijem okruženju. Kako biste održali optimalne performanse, preporučuje se zamjena filtera na otprilike svakih šest mjeseci. Ne brinite: indikator zamjene filtera je tu da vas podsjeti kada za to bude vrijeme. U međuvremenu – dišite bezbrižno.

Tehničke specifikacije

Wi Fi smart opcija
Da
Procenat filtracije
99.5%
Kvadratura za koju je predviđen
36㎡
Količina prečišćenog vazduha (CADR)
300m³/h
Ovlaživač vazduha
Da
Vrsta filtera
HEPA + aktivni karbon
Preporučeno vrijeme trajanja filtera
6 mjeseci
Tajmer
Da
Automatski mod
Da
Indikacija za zamjenu filtera
Da
Jonizator
Da

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh