AIR3 Вдишете ја чистотата, издишете со олеснување

Вдишете ја чистотата, издишете со олеснување. Прочистувачот на воздухот Тесла 3 ја одржува вашата околина здрава со совршено свеж и чист воздух.

Висина 385
Длабочина 220
Ширина 220
Паметна опција Wi Fi Да
Процент на филтрација 99.95%
Квадратура за која е предвиден 22㎡
Волумен на прочистен воздух (CADR) 200m³/h
tesla info

ЧИСТ ВОЗДУХ, ПОДОБАР ЖИВОТ

Вдишете чистота, издишете со олеснување. Прочистувачот на воздухот Tesla AIR3 има работен опсег до 22м2, што го прави воздухот што го дишете совршено свеж и чист. Веднаш штом вашите најблиски ќе влезат во собата - тие ќе ја почувствуваат разликата.

ВОЗДУХ ВО КОЈ МОЖЕ ДА ВЕРУВАТЕ

Квалитетот на воздухот повеќе не е ваша грижа. Благодарение на интегрираните сензори за квалитет на воздухот на Тесла, сега можете да го следите моменталното загадување на ЛЕД-иконите што ја менуваат бојата според вредностите на светски познатиот индекс за квалитет на воздухот (AQI).

ЕДНОСТАВНО, ПАМЕТНО, ЕЛЕГАНТНО

Прочистувачот на воздухот Tesla AIR3 е место каде што се среќаваат технологијата и паметниот дизајн. Неговите високи перформанси може да се докажат: само погледнете ги вредностите CADR (Стапка на испорака на чист воздух). Се прашувате колку прочистен воздух произведува и колку брзо? Тоа е околу 200м2 на час.

tesla info

ЧИСТА ТЕХНОЛОГИЈА ВО ВАША РАЦЕ

Сè што ви треба е Wi-Fi - и ќе можете да дишете. Буквално. Вклучете го прочистувачот на воздухот од каде било и во кое било време, користејќи ја паметната апликација.

ГРИЖА ЗА ВОЗДУХОТ Е ГРИЖА ЗА ЗДРАВЈЕТО

Филтрите за прочистување на воздухот Тесла трајно ги зафаќаат загадувачките честички. ХЕПА филтерот со активен јаглен ги отстранува загадувачите на воздухот и бактериите, внимавајќи и вие и оние што ги сакате да поминете време во поздрава околина.

ЧУВСТВУВАЈТЕ ги РЕЗУЛТАТИ

Збогувајте се со прашина, полен, микроби и благи спори! Благодарение на неговата исклучителна ефикасност на филтрирање и различните опции за филтрирање, прочистувачот на воздухот Тесла ви помага да ги елиминирате честичките што не ги сакате во вашата близина.

tesla info

СВЕЖ ВОЗДУХ ВО МЕСЕЦОТ

Прочистувачот на воздухот Tesla AIR3 е дизајниран со вашето здравје на ум. За да се одржат оптималните перформанси, се препорачува филтерот да се менува приближно на секои шест месеци. Не грижете се: индикаторот за замена на филтерот е тука за да ве потсети кога е време. Во меѓувреме - дишете безгрижно.

Технички спецификации

Паметна опција Wi Fi
Да
Процент на филтрација
99.95%
Квадратура за која е предвиден
22㎡
Волумен на прочистен воздух (CADR)
200m³/h
Навлажнувач на воздух
He
Тип на филтер
ХЕПА + активен јаглерод
Препорачан век на траење на филтерот
6 месеци
Тајмер
Да
Автоматски режим
Да
Индикација за замена на филтерот
Да

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот