Καθαριστές Αέρα Series 3 Εισπνεύστε με ασφάλεια, εκπνεύστε με ανακούφιση

Εισπνεύστε με ασφάλεια, εκπνεύστε με ανακούφιση. Ο Tesla Air Purifier 3 κρατάει το περιβάλλον σας υγιές με καθαρό και φρέσκο αέρα.

Ύψος 385
Βάθος 220
Πλάτος 220
Συνδεσιμότητα Wi-Fi Ναι
Ποσοστό διήθησης 99.95%
Για χώρους έως 22㎡
ποσότητα καθαρισμού αέρα (CADR) 200m³/h
tesla info

ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Εισπνεύστε με ασφάλεια, εκπνεύστε με ανακούφιση. Το Tesla Air Purifier 3 έχει εύρος λειτουργίας έως 22m2, διασφαλίζοντας ότι ο αέρας που αναπνέετε είναι απόλυτα φρέσκος και καθαρός. Νιώστε τη διαφορά.

ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

Η ποιότητα του αέρα δεν θα σας απασχολήσει πότε ξανά. Με τους ενσωματωμένους αισθητήρες ποιότητας αέρα Tesla, μπορείτε να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την ατμοσφαιρική ρύπανση με τη βοήθεια LED εικονιδίων που αλλάζουν χρώμα, με βάση τους πιο ευρέως χρησιμοποιούμενους δείκτες ποιότητας αέρα (AQI).

ΑΠΛΟ, ΕΞΥΠΝΟ, ΚΟΜΨΟ

Εκεί όπου η τεχνολογία και ο έξυπνος σχεδιασμός συναντώνται. Η υψηλή απόδοσή του μπορεί να αποδειχθεί: απλώς ελέγξτε τις τιμές CADR (Clean Air Delivery Rate). Αναρωτιέστε πόσο καθαρό αέρα παράγει και πόσο γρήγορα; Είναι 200m³ ανά ώρα.

tesla info

ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ

Το μόνο που χρειάζεστε για να έχετε καθαρό αέρα είναι Wi-Fi. Κυριολεκτικά. Ενεργοποιήστε τον καθαριστή αέρα από οπουδήποτε και οποτεδήποτε χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ

Το φίλτρα του Tesla Air Purifier παγιδεύουν τα σωματίδια για τα καλά. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα HEPA αφαιρεί τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τα βακτήρια, διασφαλίζοντας ότι εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα περνάτε χρόνο σε ένα πιο υγιές περιβάλλον.

ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πείτε αντίο στη σκόνη, τη γύρη, τα μικρόβια και τα σπόρια μούχλας! Με την υψηλή αποδοτικότητα και τις διάφορες επιλογές φιλτραρίσματος που διαθέτει, το Tesla Air Purifier σας βοηθά να εξαφανίσετε τα όποια ανεπιθύμητα σωματίδια.

tesla info

ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ

Το Tesla Air Purifier 3 σχεδιάστηκε με γνώμονα την υγεία σας. Για να διατηρήσετε τη βέλτιστη απόδοση του, συνιστάται να αλλάζετε φίλτρο κάθε έξι μήνες. Μην ανησυχείτε όμως, θα έχετε μια ένδειξη αντικατάστασης φίλτρου για να σας το υπενθυμίσει.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα Wi-Fi
Ναι
Ποσοστό διήθησης
99.95%
Για χώρους έως
22㎡
ποσότητα καθαρισμού αέρα (CADR)
200m³/h
Υγραντήρας
Όχι
Τύπος Φίτρου
HEPA + ενεργού άνθρακα
Συνιστώμενος χρόνος αντικατάστασης φίλτρου
6 μήνες
Χρονοδιακόπτης
Ναι
Αυτόματη λειτουργία
Ναι
Ένδειξη αλλαγής φίλτρου
Ναι

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε πρώτοι για προσφορές και νέα προϊόντα Tesla!

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Στην κορυφή