Машини за алишта со предно полнење - WF61061M Погрижете се за вашето семејство

Стандардните машини за перење со предно оптоварување ќе се погрижат за се што ви треба вашето семејство. Најдете го нашиот сопствен совршен уред Тесла по прифатлива цена!

Висина 850
Длабочина 470
Ширина 595
Капацитет на перење 6.5 kg
Обртаи на центрифуга 1000
Длабочина (cm) 47
Енергетска класа A++

ДОПОЛНИТЕЛНО ПЛАКНЕЊЕ

Заборавете на трагите на детергент на облеката - повторената опција за плакнење ви овозможува перењето да биде целосно чиста и испрана. Особено е погоден за деца и лица со чувствителна кожа.

ДНЕВНО ПЕРЕЊЕ: 15 МИНУТИ

Програма за кратко перење, идеална за помали количини на лесно извалкани алишта. Заштедува енергија и време - вашите алишта се чисти за само 15 минути.

БРОЈ НА ВРТЕЊА

Машините за перење Tesla ви даваат избор на различни брзини на вртење. Изберете ја вистинската во зависност од видот на ткаенината.

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Дали сакате да ги спречите децата да играат со машината за перење или случајно да ја активираат? Child Lock е совршена опција за вакви ситуации.

tesla info

ОДЛОЖЕНО РАБОТЕЊЕ ОД 24 часа

Сакате да го одложите почетокот на перење на вашите алишта за длабоко во ноќта? Само изберете време - однапред 24 часа.

ЧИСТЕЊЕ НА БАРАБАНОТ

Оваа опција овозможува барабанот да се стерилизира на 90 степени. За уште подобри резултати, ставете ја точната количина на агенс базиран на хлор во барабанот.

Технички спецификации

Капацитет на перење
6.5 kg
Обртаи на центрифуга
1000
Длабочина (cm)
47
Енергетска класа
A++
Димензии Ш x Д x В (mm)
595 x 470 x 850
Дисплеј
Да
Број на програми
23
Одложено започнување
Да (3/6/9 часа)
Ниво на бучава (перење)
59 dB
Боја
Бела
Ниво на бучава (центрифуга)
74

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот