Тостери - TS300BWX Вкусете го тостот

Сакаме одличен скокачки тостер - и правиме како што сакаме! Уживајте во секој ваш оброк или во вкусна закуска со овој квалитетен Тесла уред.

Power 800W
Number of slices 2-Slice
Removable crumb tray Yes
Модел TS300BWX
tesla info

Тост за сечиј вкус

Светло-кафеаво или екстра крцкаво: уживајте во совршен тост за појадок, како што сакате, благодарение на седумте нивоа на печење.

tesla info

Автоматски скокање

Вашиот тост е готов! Автоматизирано тостот скока кога е спремен, а и исклучувањето е автоматизирано.

Систем за автоматско центрирање

Има многу простор за вашите омилени парчиња леб во широките отвори на Тесла тостерот, плус дополнителна удобност со вграден механички систем за автоматско центрирање.

tesla info

Сад за трошки кој се отстранува

Можете да го отстраните садот за трошки и лесно да го исчистите пред да го складирате уредот.

Управување со кабли

За совршен изглед на вашата кујна, каблите може лесно да се складираат веднаш под основата на уредот.

Гумени стапала против лизгање

Гумените стапала се тука за да се спречи лизгањето или движењето на уредот додека го користите.

Технички спецификации

Power
800W
Number of slices
2-Slice
Removable crumb tray
Yes
Модел
TS300BWX
Боја
White-Inox- Black
Bread size
135 * 100*34mm
Одмрзнување
Yes
Reheat
Yes
Centeres bread automatically
Yes
Accessories
/
Heater type
Nichrome wire
Weight (kg)
1,07 kg
Dimensions (mm) (W x H x D)
200x160x280 mm

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот