Електрични бокали - KT301BX Повеќе време за себе

Дали би сакале топол чај или шолја свежо инстант кафе? Користете ги Тесла електричните бокали за брзо да зовриете вода и да уживате во заслуженото слободно време.

Power 1850W-2200W
Боја Црна - Инокс
Капацитет 1,5L
STRIX Control Да
tesla info

Моќен и ефикасен

Загрејте вода за чај, инстант кафе или други пијалоци побрзо од кога било, благодарение на овој уред од 2200 W.

tesla info

Стрикс технологија

Квалитетот и безбедноста на прво место: Стрикс контролата за електричен бокал е дизајнирана да одговара на сите релевантни меѓународни стандарди, произведена да надмине 12.000 циклуси на нормална работа.

Внатрешно тело од нерѓосувачки челик

Двојниот ѕид обезбедува подобра изолација за да ја одржува водата топла подолг временски период. Исто така, ја намалува температурата на надворешното тело кога водата е топла или врие. Дополнително, можете да ги видите маркерите за нивото на водата одвнатре.

tesla info

Заштита од прегревање

Овој Тесла електричен бокал автоматски ќе се исклучи кога температурата ќе достигне 100 °C. Апаратот исто така ќе се исклучи ако нема доволно вода во него или ако воопшто нема вода.

Лесно чистење

Грејниот елемент од не'рѓосувачки челик на овој Тесла електричен бокал е покриен, што го прави чистењето многу полесно.

Капак што се отвара

Оваа функција ви го олеснува отворањето и ракувањето со уредот.

Технички спецификации

Power
1850W-2200W
Боја
Црна - Инокс
Капацитет
1,5L
STRIX Control
Да
Модел
KT301BX
Body material
Инокс - Пластика
Visible water level
Внатрешно
Cord storage compartment
Да
On/Off switch
Да
Protection
Да
Concealed heating element
Скриено (диск)
Weight (kg)
1.11KG
Dimensions (mm) (W x H x D)
160x252x237 mm

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот