Електрични бокали - KT200WX Повеќе време за себе

Дали би сакале топол чај или шолја свежо инстант кафе? Користете ги Тесла електричните бокали за брзо да зовриете вода и да уживате во заслуженото слободно време.

Power 1850W-2200W
Боја Бела - инокс
Капацитет 1.7L
STRIX Control Да
tesla info

Капацитет од 1,7 литри

Семеен собир или куп пријатели кои доаѓаат на гости? Без грижи, бидејќи Тесла електричниот бокал со капацитет од 1,7 L ќе ви помогне да обезбедите топол пијалок за сите за кратко време!

tesla info

Моќен и ефикасен

Загрејте вода за чај, инстант кафе или други пијалоци побрзо од кога било, благодарение на овој уред од 2200 W.

Капак што се отвара

Оваа функција ви го олеснува отворањето и ракувањето со уредот.

tesla info

Индикатор за нивото на водата

Оваа функција ви помага да следите колку вода има во уредот.

Заштита од прегревање

Овој Тесла електричен бокал автоматски ќе се исклучи кога температурата ќе достигне 100 °C. Апаратот исто така ќе се исклучи ако нема доволно вода во него или ако воопшто нема вода.

Стрикс технологија

Квалитетот и безбедноста на прво место: Стрикс контролата за електричен бокал е дизајнирана да одговара на сите релевантни меѓународни стандарди, произведена да надмине 12.000 циклуси на нормална работа.

Технички спецификации

Power
1850W-2200W
Боја
Бела - инокс
Капацитет
1.7L
STRIX Control
Да
Модел
KT200WX
Body material
Пластика - Инокс
Visible water level
Надворешно
Cord storage compartment
Да
On/Off switch
Да
Protection
Да
Concealed heating element
Скриен (диск)
Weight (kg)
0,85KG
Dimensions (mm) (W x H x D)
155x245x225 mm

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот