Телесни ваги - BS102B Елеганција и прецизност

Тесла вагите за бања се дизајнирани да се вклопат во секој ентериер и создадени да обезбедат прецизни мерења - со додадени паметни опции кај одредени модели.

Капацитет 3 KG - 180 KG
Боја Црна
Unit Kg/lb
Auto shut off Да
tesla info

Корисни карактеристики

Оваа Тесла вага има екран од којшто лесно се чита и автоматски се вклучува и исклучува, како и индикатори за слаба батерија и преоптоварување. Може да изберете помеѓу две мерни единици (lb/kg).

tesla info

Удобност и издржливост

Платформата од калено стакло од 6 mm на вагата обезбедува исклучителна издржливост и удобност. Овој Тесла уред може да се пофали и со функцијата за спречување на лизгање.

Елегантен дизајн

Тесла вагите се елегантно дизајнирани за да се вклопат во секаков домашен ентериер, со јасни линии и полиран изглед.

Технички спецификации

Капацитет
3 KG - 180 KG
Боја
Црна
Unit
Kg/lb
Auto shut off
Да
Модел
BS102B
Function
/
Smart App
He
Weight (kg)
1,25kg
Dimensions (mm) (W x H x D)
23x300x300 mm

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот