Кујнски ваги

KS100BL

KS100BL

Кујнски ваги

Капацитет
5 KG
Боја
Сина
Unit
g/fl.oz/oz/ml/lb

KS101P

KS101P

Кујнски ваги

Капацитет
5 KG
Боја
Розева
Unit
g/fl.oz/oz/ml/lb
NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот