Select клима уред - TT34TP21-1232IAWTИнстант врска

Лесни прилагодувања, интуитивно одмрзнување, Wi-Fi – уживајте во посебен асортиман на модели на Tesla AC, дизајнирани да создадат совршено удобна атмосфера.

Енергетска класа A++/A+
Капацитет (Btu) 12000
Тип на фреон R32
Ниво на бучава 32 dB

ГРЕАЧИ НА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА

Грејачот во надворешната единица на климата може да помогне во топењето на мразот и снегот во зима и да го спречи блокирањето на надворешниот вентилатор, обезбедувајќи оптимални перформанси кога уредот е во режим на греење.

Чувство

Далечинскиот управувач може да ја следи температурата на моменталната локација и да го испрати сигналот до климатизерот, за да може да ја оптимизира собната температура за ваша максимална удобност.

tesla info

ТУРБО РЕЖИМ

Кога клима уредот ќе премине во турбо режим, ќе го максимизира својот капацитет за ладење или загревање, правејќи ја просторијата брзо поладна или потопла.

tesla info

Анти-габички

Клима уредот ќе ја вклучи функцијата против габички откако ќе излезе од режимот за ладење и одвлажнување. Тоа помага да се спречи ширењето на габите и бактериите со цел да се одржи здрава животна средина.

tesla info

ХОРИЗОНТАЛНО ЗАМАВНУВАЊЕ

Можете да ја користите функцијата за хоризонтално замавнување за да ја прилагодите насоката на протокот на воздух, ако претпочитате воздухот од климс уредот да дува странично.

WI-FI

Функцијата Wi-Fi значи дека климатизерот Тесла може да се контролира и со мобилни телефони или други паметни уреди: опција што ја зголемува вашата секојдневна удобност и удобност!

tesla info

ИНТЕЛИГЕНТНО ОДМРЗНУВАЊЕ

Ако кондензаторот замрзне додека е во режим на греење за време на ниска надворешна температура, клима уредот ќе започне со интелигентен режим на одмрзнување.

tesla info

Дополнителен здравствен филтер: јонизатор

Одредено ниво на заситеност со јони прави штетните микроорганизми во воздухот да паѓаат на земја, намалувајќи ги шансите луѓето да ги вдишат. Уредите со јонизатор можат да бидат исклучително корисни за оние кои страдаат од алергии.

Технички спецификации

Енергетска класа
A++/A+
Капацитет (Btu)
12000
Тип на фреон
R32
Ниво на бучава
32 dB
Номинален капацитет на ладење (KW)
3.4
Номинален капацитет на греење (KW)
3.43
SEER
6.1
SCOP
4
Годишна потрошувачка - ладење (kWh/a)
195
Годишна потрошувачка - ладење (kWh/a)
840

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот