Select клима уред - TA36FFML-1232IAPC Инстант врска

Лесни прилагодувања, интуитивно одмрзнување, Wi-Fi – уживајте во посебен асортиман на модели на Tesla AC, дизајнирани да создадат совршено удобна атмосфера.

Енергетска класа A++/A+
Капацитет (Btu) 12000
Тип на фреон R32
Ниво на бучава 27 dB

Чувство

Далечинскиот управувач може да ја следи температурата на моменталната локација и да го испрати сигналот до климатизерот, за да може да ја оптимизира собната температура за ваша максимална удобност.

tesla info

ТУРБО РЕЖИМ

Кога клима уредот ќе премине во турбо режим, ќе го максимизира својот капацитет за ладење или загревање, правејќи ја просторијата брзо поладна или потопла.

tesla info

Анти-габички

Клима уредот ќе ја вклучи функцијата против габички откако ќе излезе од режимот за ладење и одвлажнување. Тоа помага да се спречи ширењето на габите и бактериите со цел да се одржи здрава животна средина.

tesla info

ХОРИЗОНТАЛНО ЗАМАВНУВАЊЕ

Можете да ја користите функцијата за хоризонтално замавнување за да ја прилагодите насоката на протокот на воздух, ако претпочитате воздухот од климс уредот да дува странично.

tesla info

ИНТЕЛИГЕНТНО ОДМРЗНУВАЊЕ

Ако кондензаторот замрзне додека е во режим на греење за време на ниска надворешна температура, клима уредот ќе започне со интелигентен режим на одмрзнување.

Технички спецификации

Енергетска класа
A++/A+
Капацитет (Btu)
12000
Тип на фреон
R32
Ниво на бучава
27 dB
Номинален капацитет на ладење (KW)
3.5
Номинален капацитет на греење (KW)
3.8
SEER
6.19
SCOP
4.03
Годишна потрошувачка - ладење (kWh/a)
198
Годишна потрошувачка - ладење (kWh/a)
938

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот