Комерцијални клима уреди - CUA-18HVR1 Грижа за секој канцелариски воздух

Без оглед какви и да се потребни на вашите деловни активности, комерцијалните клима уреди „Тесла“ ќе се погрижат. Пронајдете го вистинскиот!

Енергетска класа A+/A+
Капацитет (Btu) 18000
Тип на фреон R410a
Ниво на бучава 36 dB
tesla info

СМАРТ СЕНЗОР

Сензорот во далечинскиот управувач ја мери температурата и го активира програмата за автоматско поставување на клима уредот. Паметен начин за одржување на оптимална собна температура!

АВТОМАТСКО ЧИСТЕЊЕ

За време на ладењето,кондензираната вода собира прашина од перките на вентилаторот ; Внатрешната единица потоа се загрева и суши додека на крајот вентилаторот ја отстранува преостанатата влага, одржувајќи ја сува средината и спречувајќи развој на бактерии.

tesla info

АВТО-ДИЈАГНОСТИКА

Клима уредот следи неправилности во работата и автоматски идентификува неисправни делови. Дисплејот го покажува кодот за грешка, со што одржувањето е поефикасно и економично.

НЕРЃОСУВАЧКА КУТИЈА

Галванизиран челик и шест слоја на антикорозивна обвивка ја прават надворешната едниница на клима уредот да изгледа како нова,дури и по подолга изложеност на сончева светлина и дожд.

ТУРБО РЕЖИМ

Турбо функцијата активира брзо ладење или загревање со зголемување на проток на воздух, со цел да се достигне посакуваната температура во најкус можен рок.

ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ

Лесно активирајте ги сите функции со едноставен далечински управувач со дигитален дисплеј, за директен увид во поставките,активните програми и промените.

tesla info

СКРИЕН ЛЕД ДИСПЛЕЈ

Дисплејот на уредот е вешто скриен во внатрешноста на панелот овозможувајќи лесен пристап, а не ја нарушува естетиката на уредот што оди добро со секој дизајн на ентериер.ентериер.

Технички спецификации

Енергетска класа
A+/A+
Капацитет (Btu)
18000
Тип на фреон
R410a
Ниво на бучава
36 dB
Номинален капацитет на ладење (KW)
5.6
Номинален капацитет на греење (KW)
6
SEER
3.31
SCOP
4.24

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот