Машини за алишта со предно полнење - WF81490M Погрижете се за вашето семејство

Стандардните машини за перење со предно оптоварување ќе се погрижат за се што ви треба вашето семејство. Најдете го нашиот сопствен совршен уред Тесла по прифатлива цена!

Висина 850
Длабочина 565
Ширина 595
Капацитет на перење 8 kg
Обртаи на центрифуга 1400
Длабочина (cm) 56.5
Енергетска класа A+++

ДНЕВНО ПЕРЕЊЕ: 15 МИНУТИ

Програма за кратко перење, идеална за помали количини на лесно извалкани алишта. Заштедува енергија и време - вашите алишта се чисти за само 15 минути.

tesla info

ОДЛОЖЕНО РАБОТЕЊЕ ОД 24 часа

Сакате да го одложите почетокот на перење на вашите алишта за длабоко во ноќта? Само изберете време - однапред 24 часа.

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Дали сакате да ги спречите децата да играат со машината за перење или случајно да ја активираат? Child Lock е совршена опција за вакви ситуации.

tesla info

ВОЛНА

Треба да го перете омилениот џемпер од волна? Нашите машини за перење имаат особено нежна програма за перење, што спречува да се соберат алиштата благодарение на подолгите паузи во текот на циклусот.

Технички спецификации

Капацитет на перење
8 kg
Обртаи на центрифуга
1400
Длабочина (cm)
56.5
Енергетска класа
A+++
Димензии Ш x Д x В (mm)
595 x 565 x 850
Дисплеј
Да
Број на програми
16
Одложено започнување
Да (24 часа)
Ниво на бучава (перење)
59 dB
Боја
Бела
Ниво на бучава (центрифуга)
78

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот