Хоризонтални замрзнувачи - RH2000M1 Подготвено за вашите семејни собири

Пространи хоризонтални замрзнувачи се совршено решение за оние кои секогаш се подготвени да организираат семејна вечера и ќе ја искористат секоја можност за собир!

Висина 850
Длабочина 550
Ширина 816
Нето запремнина (l) 198
Енергетска класа A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h) 9
Запремнина на замрзнувачот 198

Р600А

Ја апсорбира топлината побрзо од другите гасови, обезбедувајќи поефикасно ладење што е повеќе во согласност со принципите на животната средина.

Лесно чистење

За да го олесните одмрзнувањето, водата е лесно достапна - лоцирана на предниот дел на замрзнувачот.

Моќна опција

Во случај на прекин на електрична енергија, замрзнувачот може да ја одржи температурата подолго од 30 часа.

Јаки шарки

Благодарение на силните шарки, вратите се стабилни на позиции помеѓу 45 и 90 степени. Можете да земете или да организирате намирници без да го држите вратот и стравот од повреда.

Технички спецификации

Нето запремнина (l)
198
Енергетска класа
A+
Капацитет на замрзнување (kg/24h)
9
Запремнина на замрзнувачот
198
Ниво на бучава
42
Боја
Бела
Димензии (mm)
816 x 850 x 550

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот