Комбинирани плочи - HM6220SX Вкусови кои ќе ги запаметите

Користете плин или електрична енергија за готвење, со максимална безбедност за вашето семејство. Комбинираните плоччи „Тесла“ отвораат нов нов свет на вкусови што ќе се памтат.

Висина 60
Длабочина 520
Ширина 590
Грејни зони 2+2
Ширина (mm) 590
Управување Механичко
Ниво на сила 3

MAКСИМАЛНА БЕЗБЕДНОСТ

Безбедноста е прво место! Особено внимание посветивме на безбедноста на нашите плочи со горива на гас. Секој е опремен со уред „Безбедност на пожар на пламен“, кој спречува истекување на гас, со што се спречуваат потенцијални опасности за вас и вашите најблиски.

tesla info

АВТОМАТСКО ПАЛЕЊЕ

Заборавете на кибритот и запалките - нашите гасни плочи се палат со едноставно притискање на копче.

ТНГ - ПГ КОНВЕРЗИЈА

Имате избор - панелите со гас Тесла можат да користат пропан-бутан или природен гас, според вашите желби.

Технички спецификации

Грејни зони
2+2
Ширина (mm)
590
Управување
Механичко
Ниво на сила
3
Вкупна сила
4600 W + 2500 W
Безбедност
Сигурносни плински горилници
Боја
Инокс
Димензии
590 x 520 x 60
Останато
Експрес рингла, Еднорачно палење, Сигурносни плински горилници

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот