Индукциски плочи за готвење - HI6400TB Елегантен изглед и моќен допир

Елегантен изглед и моќен допир: Готвењето со ТЕСЛА индукциските плочи за готвење е секогаш брзо, лесно се чистат и совршено се прилагодуваат на секоја кујна.

Висина 60
Длабочина 520
Ширина 590
Грејни зони 4
Ширина (mm) 590
Управување Slide touch
Ниво на сила 9
tesla info

Засилувач

Ви треба засилувач?Турбо засилувачот ке ви овозможи брзо загревање и готвење.Се активира и деактивира со едноставен допир.

БРАВА ЗА ЗАШТИТА ОД ДЕЦА

Едноставно допрете ја иконата за да ја активирате опцијата Заклучување за деца и да ја оневозможите секоја следна команда. Плочката за готвење продолжува да работи според последната команда пред да се заклучи. Допир од три секунди е сè што е потребно за да се отклучи.

ИНДИКАТОР ЗА ТОПЛИНА

Со нашите плочи за готвење никогаш нема да заборавите на преостанатата топлина во зоните. Сигналниот индикатор останува запален се додека загреаните зони не се изладат.

БЕЗБЕДНОСНО АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ

Кога вградениот сензор за топлина регистрира многу високи температури, плочата за готвење автоматски се исклучува.

Технички спецификации

Грејни зони
4
Ширина (mm)
590
Управување
Slide touch
Ниво на сила
9
Вкупна сила
7000
Тајмер
99
Безбедност
Auto switch off safety; Residual heat indicator; Child lock; Overow Protection; Pan sensor
Боја
Black glass
Димензии
590 x 520 x 60
Останато
Standard glass

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот