Индукциони плочи - HI6400SB Елегантен изглед и моќен допир

Елегантен изглед и моќен допир: секогаш експресно готвење со индукционите плочи Tesla, лесни за чистење и совршено прилагодување на секоја кујна.

Висина 60
Длабочина 520
Ширина 590
Грејни зони 4
Ширина (mm) 590
Управување Сензор
Ниво на сила 9

ЗШТИТА ЗА ДЕЦА

Само лесен допир на иконата за заштита на децата ја прави секоја наредна команда неважечка, а панелот ја продолжува програмата во која се наоѓал пред да биде заклучен. Кога сакате да ја исклучите оваа опција - потребни се само три секунди.

Индикатор за преостаната топлина

Забележете го индикаторот, што е предупредување дека зоните за греење се уште се топли.

Брзо и ефикасно готвење

Бидете поефикасни! Со помош на индукциски плочи, топлината рамномерно се пренесува во тавата во која готвите. Во споредба со стандардните плочки за индукција на Tesla со турбо појачувачи, може да го скратат времето за готвење за 56% и да се намали потрошувачката на енергија за 43%.

tesla info

ЕДНОСТАВНО ЧИСТЕЊЕ

Нашите стакло-керамички и индукциски плочки за готвење се мазни, отпорни на гребење и лесни за чистење. Направете вашата кујна секогаш да изгледа блескава!

tesla info

Чистење

Чистењето на истурена храна од плочките е многу поедноставно од стаклената керамика затоа што тие побрзо се ладат.

tesla info

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Енергетската ефикасност на индукционите плочи е 90%, што е значително повисока во однос на конвенционалните плочи чијашто енергетска ефикасност не надминува 62%.

Технички спецификации

Грејни зони
4
Ширина (mm)
590
Управување
Сензор
Ниво на сила
9
Вкупна сила
8200
Тајмер
99
Безбедност
Автоматско исклучување; Показател за преостаната топлина; Child Lock-Заштита за деца
Боја
Црно стакло
Димензии
590 x 520 x 60
Останато
Booster

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот