Индукциони плочи - HI6400MB Елегантен изглед и моќен допир

Елегантен изглед и моќен допир: секогаш експресно готвење со индукционите плочи Tesla, лесни за чистење и совршено прилагодување на секоја кујна.

Висина 60
Длабочина 520
Ширина 590
Грејни зони 4
Ширина (mm) 590
Управување Сензор
Ниво на сила 9
tesla info

Засилувач

Потребно е појачување? Турбо-појачувачот овозможува исклучително брзо загревање. Вклучете го или исклучете го овој режим со само еден допир.

tesla info

Брзо и ефикасно готвење

Бидете поефикасни! Со помош на индукциски плочи, топлината рамномерно се пренесува во тавата во која готвите. Во споредба со стандардните плочки за индукција на Tesla со турбо појачувачот, може да го скратат времето за готвење за 56% и да се намали потрошувачката на енергија за 43%.

ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА

Само мала славина на иконата за заштита на децата ја прави секоја наредна команда неважечка и таблата ја продолжува програмата во која се наоѓаше пред да се заклучи. Кога сакате да ја исклучите оваа опција - потребни се само три секунди.

Индикатор за преостаната топлина

Забележете го индикаторот, што е предупредување дека зоните за греење се уште се топли.

tesla info

Плочи

Плочите за монтирање на Tesla се изработени од висококвалитетна стаклена керамика, произведена од Шот Церан.

ОБЛИКУВАЊЕ НА РАБОВИТЕ

Со цел да ги направиме нашите плочи совршено прилагодени за елегантниот изглед на вашата кујна, ние посветивме посебна грижа за рабови.

БЕЗБЕДНОСТ

Кога вградениот сензор што го следи греењето на керамичката плоча регистрира многу висока температура, плочата автоматски престанува да работи.

Технички спецификации

Грејни зони
4
Ширина (mm)
590
Управување
Сензор
Ниво на сила
9
Вкупна сила
7000
Тајмер
99
Безбедност
Автоматско исклучување; Показател за преостаната топлина; Child Lock-Заштита за деца
Боја
Црно стакло со брусени рабови
Димензии
590 x 520 x 60
Останато
Schott Ceran стакло, брусени рабони

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот