Индукциски плочи за готвење - HI3200TB Елегантен изглед и моќен допир

Елегантен изглед и моќен допир: Готвењето со ТЕСЛА индукциските плочи за готвење е секогаш брзо, лесно се чистат и совршено се прилагодуваат на секоја кујна.

Висина 60
Длабочина 520
Ширина 290
Грејни зони 2
Ширина (mm) 300
Управување Сензор на допир
Ниво на сила 9
tesla info

Засилувач

Ви треба засилувач?Турбо засилувачот ке ви овозможи брзо загревање и готвење.Се активира и деактивира со едноставен допир.

БРАВА ЗА ЗАШТИТА ОД ДЕЦА

Едноставно допрете ја иконата за да ја активирате опцијата Заклучување за деца и да ја оневозможите секоја следна команда. Плочката за готвење продолжува да работи според последната команда пред да се заклучи. Допир од три секунди е сè што е потребно за да се отклучи.

ИНДИКАТОР ЗА ТОПЛИНА

Со нашите плочи за готвење никогаш нема да заборавите на преостанатата топлина во зоните. Сигналниот индикатор останува запален се додека загреаните зони не се изладат.

БЕЗБЕДНОСНО АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ

Кога вградениот сензор за топлина регистрира многу високи температури, плочата за готвење автоматски се исклучува.

Технички спецификации

Грејни зони
2
Ширина (mm)
300
Управување
Сензор на допир
Ниво на сила
9
Вкупна сила
3500 W
Тајмер
120
Безбедност
Безбедност за автоматско исклучување; Индикатор за преостаната топлина; Заклучување за деца; Заштита од прекумерна тежина; Сензор за тава
Боја
Black glass
Димензии
290 x 520 x 60
Останато
Booster

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот