Tesla.info | Технологија за секого

НОВО

TT26X71-0932IA

tesla info

Инвертер клима уреди

Енергетска
класа
A++/A+
Капацитет
(Btu)
9000
Тип на
фреон
R32

65S905BUS

tesla info

Телевизор серија 9

Резолуција
UHD
Smart OS
Android TV
Боја
Црна

55T607SUS

tesla info

Телевизори серија 6

Резолуција
UHD
Smart OS
Linux
Боја
Сива

NEWSLETTER

Пријавете се за нашиот Newsletter и први дознајте сè за најновите Tesla производи и акции!

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
На почетокот