Tesla phone - Feature 3 - ВРАЌАЊЕ НА ЕДНОСТАВНОСТА

Ви служи вам, а не вие на него

Tesla Feature 3 нема да ве изневери. Екранот од 2,8” со живописен и јасен приказ ги олеснува прегледот и комуникацијата, додека исклучително трајната батерија ви пружа секојдневна логистика кога сте надвор од дома.

Good feature

За телефон отпорноста е многу важна особина. Поради тоа Tesla Feature 3 е засилен со метална рамка која му ја зголемува издржливоста и цврстината, бидејќи... се случуваат незгоди.

Сите неопходни функции

Tesla Feature 3 поддржува dual SIM standby функција како и мемориска картичка од T-Flash формат. Со SMS, FM радио, камера, видео рекордер, аларм, калкулатор и календар, овој уред има сè што ви е неопходно и важно.

icon

Tехнички спецификации

icon

Упатство за kористење