TV Serija 9 - Q55K925SUS Osjeti moć. Osjeti ritam. Osjeti razliku.

Više od milijardu boja, impresivan audio sistem i mnoštvo pametnih opcija: Tesla QLED na webOS platformi.

Rezolucija UHD
Smart OS WebOS 5
Boja Siva
Veličina ekrana 55
tesla info

1,07 milijardi boja

QLED je potpuno novi nivo – i jednom kada ga isprobate, „nazad“ više neće biti opcija. Pripremite se za vrhunsko uživanje u gledanju televizije uz Quantum Dot tehnologiju, koja donosi više od milijardu nijansi boja u vaš dom svaki put kada uključite TV! Opustite se i uživajte u najosvjetljenijoj slici Tesla televizora do sada, odličnom kontrastu i izraženim bojama. Prepustite se nevjerovatnom ugođaju, superiornom kvalitetu i sjajnoj reprodukciji boja. Vrijeme je da vidite svaki detalj onako kako ga treba vidjeti: savršeno.

tesla info

Dobrodošli u webOS

webOS je inteligentni TV operativni sistem, dizajniran da pruži odlično audio-vizuelno iskustvo i podrži televizijsko emitovanje širom svijeta. On podržava Dolby audio, HDR, HLG, kao i neke od najpopularnijih svjetskih aplikacija: Netflix, YouTube, Prime video itd.

Moćan muzički ugođaj

Snažno audio pojačalo D klase i moćni BOX zvučnici pretvorit će vašu dnevnu sobu u pravi podijum za igru! Ovaj TV će vas oduševiti odličnim zvukom, a aplikacija Muzički plejer je također ono što podiže iskustvo uživanja u omiljenim melodijama na drugi nivo: koristeći je, možete da slušate muziku sa televizora čak i kada je ekran ugašen.

tesla info

Magični daljinski

Koristite ga skoro kao kompjuterski miš: ovo je univerzalni upravljač koji može zamijeniti dva ili više njih koji se stalno nalaze u sobi, a nikad ne znate koji treba da koristite. Uz magični daljinski, možete se lako kretati i zumirati važne detalje, te koristiti dugmad za brzi pristup, koja se lako podešavaju da automatski otvaraju određene aplikacije.

AI sistem za prepoznavanje glasa

Ugrađeni ThinQ AI sistem za prepoznavanje glasa podržava više od 13 različitih jezika. Od opcija pretrage do funkcija menija, možete da kontrolišete TV, tražite informacije, puštate muziku ili pretražujete filmove i serije jednostavno govoreći u mikrofon magičnog daljinskog upravljača.

tesla info

Uživajte u povezanosti

Bežično povežite svoj TV sa kompjuterom ili telefonom (Miracast, DLNA) kako biste pregledali materijale i fotografije na velikom ekranu, i kontrolisali uređaj koristeći daljinski upravljač. Sprema se važna utakmica, ali djeca spavaju? Imate dvije praktične mogućnosti: 1) koristite svoje Bluetooth slušalice, ili 2) iskoristite ThinQ aplikaciju da kontrolišete TV, prebacite zvuk na slušalice telefona i pojačajte do maksimuma!

Balans u jednostavnosti

Operativni sistem ovog televizora napravljen je tako da integriše uživanje u gledanju tradicionalnih, uživo prenosa sa popularnim digitalnim sadržajima, što omogućuje odličan balans između klasičnog TV emitovanja i programa koji se gledaju na zahtjev. Sa funkcijom „home dashboard”, lako možete kontrolisati sve inpute, podešavanja i povezane uređaje.

tesla info

Neograničene opcije

Radite više stvari u isto vrijeme? Nikakav problem, jer ovaj Tesla TV vam omogućuje da podijelite ekran, tako da možete gledati TV (ili igrati igrice uz konzolu ili kompjuter povezan putem HDMI-ja) i pretraživati Internet u isto vrijeme! Lako je napraviti prečice, raspoređivati aplikacije i pronaći razna podešavanja, kao i promijeniti veličinu, stil ili samu poziciju titla.

Tehničke specifikacije

Rezolucija
UHD
Smart OS
WebOS 5
Boja
Siva
Veličina ekrana
55
Serija
K925
Model
Q55K925BUS
Tjuner
DVB-T/T2/C/S/S2
Kontrast
1100:1
Ugao gledanja
178°/178°
Jačina zvučnika
2X10W box zvučnici
HDMI
3
USB
2
HDR10
Da

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh