TV Serija 6 - 65E635SUS Vaš pametan potez.

Uživajte u svim prednostima Tesla pametnih televizora sa Android operativnim sistemom, odličnim zvukom i sjajnom slikom na ekranu bilo kojih dimenzija!

Rezolucija UHD
Smart OS Android TV 11
Boja Siva
Veličina ekrana 65
tesla info

CERTIFIKOVANI ANDROID TV

Zahvaljujući certifikovanom Android TV operativnom sistemu, ali i velikom broju dodatnih mogućnosti, ovaj televizor iz serije 6 oduševiće cijelu porodicu!

NEOGRANIČENI IZBOR APLIKACIJA

Vaš televizor dolazi sa licenciranim integrisanim Netflix, Prime Video i YouTube aplikacijama, uz punu Google podršku. Birajte između više od 4000 aplikacija na Google Play Store-u!

tesla info

Bluetooth daljinski upravljač

Jednom kada povežete svoj bluetooth daljinski upravljač sa TV-om, možete da koristite glasovno upravljanje i zadajete komande čak i kada upravljač nije usmjeren ka uređaju. Mijenjate kanale, zaustavite film, ili promijenite muziku iz bilo koje sobe u kojoj se zateknete.

Jednostavna podešavanja

Opcije povezivanja, pretraga kanala, upotreba menija, napredna podešavanja... Tehnologija umije da bude zbunjujuća, ali su na Tesla televizorima podešavanja jednostavna i lako razumljiva.

tesla info

Google Assistant na Android TV-u

Pametni asistent više nije uobičajen samo za pametni telefon: sada možete da pitate i svoj veliki ekran manje-više sve što vas zanima. Pritisnite dugme mikrofona na daljinskom upravljaču, i uz Google Assistant pronađite informacije o saobraćaju ili vremenu, pretražujte net, puštajte ili pauzirajte omiljene filmove i serije.

tesla info

Ugrađen Chromecast

Chromecast vam omogućuje da gledate svoje omiljene programe, filmove, serije i druge sadržaje na najvećem ekranu, u samo par poteza ih prebacujući sa drugih pametnih uređaja. Na ovaj način možete da veoma jednostavno kontrolišete televizor sa bilo kog mjesta u kući!

Tehničke specifikacije

Rezolucija
UHD
Smart OS
Android TV 11
Boja
Siva
Veličina ekrana
65
Serija
E635
Model
65E635SUS
Tjuner
DVB-T/T2/C/S/S2
Kontrast
6000:1
Ugao gledanja
170°/170°
Jačina zvučnika
2X12W box zvučnici
HDMI
4
USB
2
HDR10
Da

NEWSLETTER

NEWSLETTER envelope-1px
back-to-top
Na vrh